Nieuwe actie: Kopen voor Pop-Up

Pop-Up is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Koop jij ook bij Coolblue, Wehkamp, HEMA of andere bekende webwinkels?
Met Kopen voor Pop-Up sparen we tot 8% van elke online aankoop voor Pop-Up.

Hoe werkt het?

1. KLIK naar onze speciale actiepagina: Kopen voor Pop-Up (https://kopenvoorjeclub.nl/kopenvoorpopup)
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina

Zo eenvoudig is het !!

Tip 1: De actiepagina is het startpunt van elke aankoop. Bewaar de link op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina in je browser.
Tip 2: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor Pop-Up daarom met iedereen die je kent.

Kopen voor Pop-Up is ook bereikbaar via de slimme banner op onze eigen website www.popupkoor.nl.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 30 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Athleteshop, Blokker, Ritel, Lidl, O’Moda, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.

Uiteraard krijgt de opbrengst een nuttige bestemming voor iedereen!

MUSIC HALL ROCKS, 2 concerten op 6 en 7 April 2019 in Alcazar te Puttershoek.
Wie gaat als eerste Kopen voor Pop-Up?

popupkoor promo vierkant