‘Wat zijn jullie enthousiast!’ is een veelgehoorde reactie na een optreden van Pop-Up.

Was dat ook uw gedachte na het zien van ons koor? Heeft u positieve verhalen van anderen gehoord of hebben de foto’s en informatie op deze site u enthousiast gemaakt?

Aarzel dan niet en vul het contactformulier in.  Wij zullen u precies vertellen wat wij te bieden hebben en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Sinds de oprichting in 2001 heeft Pop-Up een breed repertoire opgebouwd, dat varieert van ballads, tot stevige popnummers en good-old soulswingers. Zowel Nederlands- als Engelstalig en enkele nummers zelfs Frans- en Duitstalig.

In overleg met u als organisator, onze dirigente en de pr-commissie kunnen we een aantrekkelijk programma samenstellen. Het uitgebreide repertoire van Pop-Up biedt bovendien de mogelijkheid sets te maken rond een bepaald thema. De lengte van de optredens wordt ook in overleg vastgesteld. Pop-Up wordt begeleid door dirigente Inge Rambags, die altijd vol passie deze muzikale feestjes aanstuurt.

Live-band

Als u een optreden van Pop-Up boekt, garanderen wij u een uniek optreden van een fantastisch koor van 60 tot 85 mensen dat zingt en swingt en er altijd een feest van maakt. Ook is er de mogelijkheid onze professionele begeleidingsband te boeken. Wij garanderen u dan een live-band met naast onze vaste pianist ook een drummer, gitarist en bassist.

Pop-Up beschikt over een eigen geluidsinstallatie en kan deze desgewenst inzetten.