De koren van vereniging Pop-Up repeteren in het gebouw van  de Bazuin, Laningpad 2, 3262 JS  Oud-Beijerland.

De Puppies

Iedere dinsdagmiddag van 17:00 tot 17:50 uur, muv de schoolvakanties.

Pop-Up

Op dinsdagavond van 20:15 tot 22:00 uur, muv de schoolvakanties.
Als je dat wilt kun je voorafgaand aan of juist na afloop van de repetitie nog wat drinken en gezellig napraten met je collega-koorleden.

Sectional-repetities

Meerdere malen per jaar wordt per stemgroep een zgn. sectional-repetitie gehouden.
Tijdens die repetitie wordt er met één van de stemgroepen o.l.v. de dirigent en pianist  aandacht besteed aan moeilijke stukken in bepaalde liedjes.
Aanvang 19:15 uur, dus voorafgaand aan de reguliere koorrepetitie