Kerstvakantie zit er op! Wij gaan weer beginnen!

2019 staat in het teken van onze nieuwe show in theater Zuidplein Rotterdam. Blok de agenda’s op 1 en 2 november 2019 en houdt de website in de gaten!!

Uiteraard verzorgen wij in de tussentijd ook spetterende optredens! Op uitnodiging van Con Forza nemen wij deel aan “ZomerSTART” op 22 juni 2019.
Wij hebben ons aangemeld voor Middelburg VOLkoren, Rotjekoor, het allereerste korenfestival in de stad Rotterdam, we bekijken de mogelijkheden om deel te nemen aan The Passion die dit jaar vanuit Dordrecht wordt uitgezonden, en, wij hebben gehoord dat Bij Beijers Binnen serieuze plannen heeft om een korenfestival in De Hoeksche Waard te organiseren!!

Vereniging Pop-Up gaat er ook in 2019 weer voor om de mensen te laten zien en horen hoeveel vreugde en plezier muziek geeft!!

Mocht je NU al enthousiast zijn, kom dan langs op dinsdagavond vanaf 20:00 uur om een repetitie bij te wonen. Aanmelden kan via het
contactformulier op onze website www.popupkoor.nl