Een nieuw seizoen, een verrassend repertoire!

Met een spetterend optreden in Scheveningen opent Pop-Up het seizoen 2019-2020 voor publiek. Een bijzonder seizoen met twee eigen shows.

Op 28 september a.s. lichten we al een tipje van de sluier op tijdens korenfestival ‘Terug naar de Kust’ in Scheveningen: Pop-Up brengt daar nieuwe verrassende songs uit ons brede repertoire. Een optreden dat niet gemist mag worden.

Hoeveel mooier kan een seizoen gestart worden? Een seizoen met twee wervelende eigen shows op het programma. Op 1 en 2 november brengt Pop-Up de show ‘Songs in the key of life’ in theater Zuidplein in Rotterdam. Ons popkoor wordt daar weer begeleid door een fantastische, professionele band.

Kortom, veel moois om naar uit te kijken. Heerlijk om te zingen. We hebben er zin in.

We zien u graag tijdens één van onze optredens. Tot dan!

Popkoor Pop-Up,
Marion van der Veer, voorzitter