Sinds de oprichting in 2001 is Pop-Up uitgegroeid tot een popkoor van formaat in de regio Hoeksche Waard en bekend van diverse korenfestivals.

Met meerdere optredens per jaar zorgt Pop-Up voor een enthousiaste, swingende en ook vaak ‘warme’ omlijsting daar waar een muzikale bijdrage gewenst is.

Uit maatschappelijk oogpunt streeft Pop-Up ernaar jaarlijks tweemaal een onbezoldigd optreden te verzorgen, juist daar waar een financiële bijdrage om de kosten te dekken niet mogelijk is. Zo kan een optreden voor een goed doel of een kerstoptreden in een verzorgingshuis een heel positieve bijdrage zijn.

Wil je Pop-Up eenmalig of jaarlijks als vriend of (super)fan sponsoren? Dat kan! We hebben de verschillende opties voor je op een rijtje gezet, kijk snel hier.

Mede door jouw bijdrage kunnen wij met onze muziek, onze positiviteit en ons enthousiasme nog meer mensen bereiken.

Bij voorbaat dank!

Vereniging Pop-Up