Lid worden

Als je tijdens het bekijken van onze website of na een optreden erg enthousiast geworden bent en je wilt nóg meer horen en zien van de koren van Pop-Up dan kan dat uiteraard. Je bent van harte welkom tijdens onze vaste repetitie-momenten.

Jeugdleden kunnen altijd instromen.

Ook als je ouder bent dan 12 jaar kan je contact opnemen, want bij voldoende aanmeldingen starten we weer met zanglessen voor In Between (12-14) en Sweet-Up (14-18).

 

Lid worden Puppies.

Voor je lid wordt van de Puppies mag je altijd 3 keer komen kijken/ meedoen. Ben je dan echt enthousiast geworden, dan krijg je een inschrijfformulier mee. Na inlevering van het formulier en betaling van de contributie ben je dan lid van de Puppies en krijg je toegang tot het ledengedeelte op de website en Facebook.

Wil je op een repetitiemiddag komen kijken? Vul dan het contactformulier in en wij bellen of mailen je om een afspraak te maken. Dit formulier staat in ons menu “Contact”.

Contributie

De contributie bedraagt voor het volledige seizoen 2019-2020:

  • de Puppies: € 150,-

*Indien er meerdere leden van een gezin lid zijn van de vereniging, passen wij een korting toe van 10%.

 

De gemeente stimuleert deelname door kinderen aan sport- en cultuuractiviteiten. Voor gezinnen met een smaller budget is er de mogelijkheid aanspraak te maken op de “meedoenregeling”, een bijdrage door gemeente HW. Ga voor meer informatie naar www.gemeentehw.nl of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer   14 0186 | 088 – 647 36 47.

 

Download hier het aanmeldingsformulier 2019-2020 jeugdkoren