Er zijn zoveel redenen om te zingen: het is goed voor ons brein, je wordt er vrolijk van, het geeft energie, muziek werkt als medicijn, je vindt het ‘gewoon’ leuk, je vindt er nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Ons jeugdkoor De Puppies zingt op dinsdagen van 17.00 tot 17.50 uur. Met elkaar zingen in een koor is super gezellig, danspasjes bedenken en soms ook een solo met microfoon zingen, wie wil dat nou niet?! Kom langs, je bent van harte welkom.

Iedereen van 25 jaar of ouder kan aansluiten bij Popkoor Pop-Up. Het koor repeteert van 20.15 tot 22.15 uur. Voor aanvang en na afloop van de repetitie is er gelegenheid om nog gezellig na te kletsen aan de bar. Kom kijken, luisteren en/of zing mee.

MAY YOU NEVER BE EMBARRASED TO SING