RotjeKoor festival

is geselecteerd om mee te doen aan de stemronde van Help Nederland vooruit. Nu is het tijd om tot 10 februari zoveel mogelijk stemmen te werven voor dit festival!

Als zij de meeste stemmen in onze regio Rotterdam-Oost/ Capelle hebben, ontvangen ze € 5.000.  Halen ze de meeste stemmen van Nederland, dan krijgen zij zelfs € 10.000!! Mooie bedragen waar zij hele leuke dingen mee kunnen doen, zoals een extra podium om nóg meer koren te kunnen plaatsen, of extra geluidsondersteuning.

Zij hebben onze, maar ook JULLIE stem hard nodig om te kunnen winnen! En natuurlijk ook van jullie familieleden, vrienden en collega’s. En ook daar weer de vrienden van vrienden van vrienden…….

Met andere woorden:
1. VERSPREID DE ONDERSTAANDE LINK AUB
2. VRAAG IEDEREEN OM EEN STEM UIT TE BRENGEN OP ROTJEKOOR;
3. VRAAG IEDEREEN OOK OM DE LINK WEER TE DELEN MET HUN CONTACTEN;
4. Gooi alles in de strijd om dit festival te laten winnen, Pop-Up kan hier tenslotte profijt van hebben.

GO!
Onwijs bedankt voor jullie hulp en stem!????