puppies

De Puppies is een kinderkoor voor jongens en meisjes van 6-12 jaar.

Hé! Loop jij ook de hele dag te zingen? Dat doen De Puppies ook!

De Puppies is een swingend kinderkoor voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar.
De Puppies wordt gevormd door een enthousiaste groep kinderen die elke dinsdag met veel plezier zingt. We zingen een superleuk en afwisselend repertoire, waarvan de nummers door de Puppies zelf worden uitgekozen.

Wat we allemaal zingen? Denk aan de liedjes van Kinderen voor Kinderen, aan het Junior Songfestival, musicalliedjes en liedjes uit leuke films en series. En vind je het leuk om bij dat ene liedje een stukje solo te zingen? Dat kan. Of bedenk een leuk dansje, de kinderen van De Puppies doen de choreo bij de nummers helemaal zelf.

Een aantal keren per jaar hebben De Puppies een optreden. Dat is in het eigen dorp, in Oud-Beijerland dus, maar ook in de regio. De afgelopen jaren hebben De Puppies ook een heel eigen show gegeven in de kleine zaal van het Zuidplein Theater. Dat zijn iedere keer mooie, uitverkochte shows, waar de leden hun talent kunnen laten zien.

De dirigent van De Puppies is Inge Rambags. Zij is professioneel zangdocente en altijd heel enthousiast. Iedere repetitie wordt het kinderkoor op de piano begeleid door Frans Verburg.

De repetities van De Puppies zijn op dinsdag van 17.00 – 17.50 uur in het gebouw van de Bazuin, Laningpad 2 in Oud-Beijerland. In de schoolvakanties zijn er geen repetities.

Ben je enthousiast? Wil je een keertje komen kijken? Je bent van harte welkom! Vraag dan aan je ouders of je het contactformulier in mag vullen. Wij bellen of mailen je dan om een afspraak te maken.

Met ingang van september 2020 hebben we helaas geen Puppies meer, omdat er niet genoeg kinderen zijn. Maar Inge staat te springen om weer te beginnen zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Meld je dus vooral als je een keer wilt kennismaken!